Gemoedsrust boven alles

De beste zorgen, wanneer je die ook nodig hebt!

Altijd goed omringd

Jouw thuis als veilige haven.

Je thuis als een veilige haven...

In Domein Kloosterhof sta je er nooit alleen voor. Naast het permanentiesysteem voor noodoproepen kan je rekenen op een full-service zorgaanbod. 

Iedereen is anders en ook zorgnoden verschillen. Daarom stellen we het zorgpakket helemaal af op jouw wensen en noden. Professionele verzorging, thuisverpleging, huishoudelijke hulp, maaltijden,…wij garanderen dat je met de beste zorgen omringd wordt!

De woonassistente begeleidt je naar de juiste diensten en staat je bij met raad en daad. Zonder dat je op vrijheid moet inboeten ben je altijd verzekerd van de beste zorgen waar en wanneer dat nodig is!


Onze woonassistente Veerle is het eerste aanspreekpunt voor al jouw vragen. Ze helpt je op weg om de nodige thuiszorg te organiseren (poetshulp, maaltijden, verpleging...). Ook voor administratieve ondersteuning of praktische info kan je bij haar terecht.

Veerle leidt je ook rond bij een eerste kennismaking en geeft je een warm welkom als je in Domein Kloosterhof komt wonen. 


Contacteer Veerle

Veiligheid boven alles!

Alle woningen in Domein Kloosterhof beschikken over een noodoproepsysteem. Op verschillende plaatsen in de woning kan je bij nood drukken op de rode knop. Dit geeft een signaal door aan een permanentiedienst zodat er snel een hulpverlener ter plaatse komt.

Zo kan je met een gerust hart zelfstandig wonen wetende dat hulp nooit ver weg is.


MG 4550 Kopiëren

Ik jeun mij hier te vreet!

Voor mij is elke dag in Domein Kloosterhof een luxe! Niet meer zelf hoeven koken, zeer lekker eten, activiteiten waar ik kan uit kiezen, aangename buren en de zorgen die mijn vrouwke nodig heeft, meer kan ik mij niet wensen!
Godfried, 83 jaar, bewoner sinds 6 maanden 

Lees het verhaal van Godfried en Lea

Ondersteuning van A tot Z

Domein Kloosterhof maakt deel uit van SAMEN vzw, dat synoniem staat voor een jarenlange ervaring en deskundigheid inzake ouderenzorg.

Je kan altijd op de diensten van het woonzorgcentrum SAMEN rekenen als dat nodig is. Ook bij dringende zorgvragen zorgen we tijdelijk of voor een langere termijn voor opvang in kortverblijf, crisisopvang of verblijf in het woonzorgcentrum zelf.


Website SAMEN Campus Wakken

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek!