Bewoners aan het woord

Niemand kan beter over Domein Kloosterhof vertellen dan wie er woont. Lees hier enkele authentieke en hartverwarmende verhalen van bewoners.

Voor een plantrekker als ik is deze manier van wonen perfect!

"Ik ben erg op mijn vrijheid gesteld en in deze fase van mijn leven wil ik vooral genieten van elke dag. In Domein Kloosterhof zijn deze beide wensen perfect te combineren.

Mijn appartement is mooi en ruim en ik deel m'n dagen precies in zoals ik wil. Bovendien vertoef ik hier in goed gezelschap, pik ik af en toe een activiteit mee en geniet ik dagelijks van een heerlijke maaltijd. Wat zou een mens nog meer willen?


Lees hier het verhaal van Mia

Godfried en Lea aan het woord

Nog niet zo lang geleden verhuisden Godfried en Lea van hun woning in Sint-Baafs-Vijve naar Domein Kloosterhof. De een maakte de overstap met alle gemak, bij de ander is het nog wennen.

Maar ze zijn samen en omringd met goede zorgen en goed gezelschap. Hopelijk kunnen ze nog heel wat mooie jaren beleven in Domein Kloosterhof!


Lees hier hun getuigenis

Het verhaal van Mariette

Mariette zag er tegenop om het huis dat ze zelf mee gebouwd had, te verlaten maar nu zou ze niet meer willen wisselen. 

In Domein Kloosterhof bekommert ze zich om andere bewoners. "Ik doe dat graag, zorgen is mijn lang leven. En zolang ik kan, blijf ik mij inzetten voor anderen."


Lees het volledige verhaal van Mariette

Heb je vragen of wil je meer info? Contacteer ons!