Elke dag een feest

Mooie momenten beleef je met mooie mensen!

Gelukkig met elke dag

De vrijheid om te doen en laten wat je wil...

In goed gezelschap

Hier wordt voor mekaar gezorgd!

Het goeie leven in Wakken


Hier geniet je van elke dag! Je vindt Domein Kloosterhof in het bruisende centrum  van Wakken. Alles wat je nodig hebt ligt op wandelafstand: de bakker, supermarkten, cafés,...

Vanuit de tuin vertrekt er een wandelpad naar proviciedomein De Baliekouter. Ook het mooie Hondiuspark is slechts enkele minuten wandelen. Hier is ook het cultureelcentrum en de bibliotheek ondergebracht. 
Op dinsdag is er de wekelijkse markt in Wakken waar bewoners vaak samen naartoe gaan. 

Ook in Domein Kloosterhof zelf is er altijd leven in de brouwerij. De prachtige parktuin en de gezellige cafetaria nodigen uit tot ontmoeting of om even tot rust te komen bij een goed boek. Alle keuzes liggen in jouw handen!

Groene oase van rust

De recent aangelegde parktuin ligt als een groene gordel bijna volledig rond het gebouw. De buitenruimte met de vijver in het midden nodigt uit tot ontspanning.

Op en rond Domein Kloosterhof vind je tal van wandelpaden die vlot toegankelijk zijn. Ideaal om een frisse neus te halen zonder dat je ver moet stappen.

Op mooie dagen geniet je op het terras aansluitend op de cafetaria van een deugddoende koffie of een fris pintje. 


De Goegebuur, om heerlijk te genieten

In ons restaurant De Goegebuur kan je terecht voor een heerlijke maaltijd of een drankje tussendoor. Alleen of in gezelschap van vrienden of familie geniet je er van spijs en drank.

Er is elke middag mogelijkheid om een heerlijke verse dagschotel met soep en dessert/koffie te nemen. Heb je liever iets anders dan kan je kiezen uit één van onze klassiekers of pastaschotels. In de namiddag ben je er welkom voor een "zoete zonde" bij een spelletje rummikub of een babbel.

's Morgens kan je ook ontbijten in De Goegebuur. Als je dit wenst, wordt het ontbijt (en indien gewenst ook een avondmaaltijd) naar je woning gebracht. 


Altijd leven in de brouwerij

Geen dag zonder dat er iets te beleven valt in Domein Kloosterhof! Het Lokaal Dienstencentrum vormt het kloppend hart binnen Domein Kloosterhof.

We zorgen voor een gevarieerde mix aan activiteiten met voor elk wat wils. Niemand is tot iets verplicht, jij kiest aan welke activiteiten je wil deelnemen, wanneer het jou past.

Daarnaast zorgt de aanwezigheid van onze enthousiaste vrijwilligers ervoor dat elke dag een boeiende en aangename touch krijgt!


Mooi én gezond door 't leven

Wie dit wenst kan een afspraak maken bij de kapster, de schoonheidsspecialiste of podoloog. In Domein Kloosterhof hebben zij hun eigen ruimte ter beschikking. Zo hoef je je over de verplaatsing alvast geen zorgen te maken. 

In de polyvalente bewegingsruimte kan je, al dan niet onder begeleiding van de kinesist, terecht voor een portie beweging. Er zijn diverse toestellen ter beschikking.

Liever bewegen in de gezonde buitenlucht? Verken dan eens de wandelpaden of speel een spelletje petanque in de tuin.


Van onschatbare waarde!

Onze vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de werking van Domein Kloosterhof. Zij zorgen voor het openhouden van de Goegebuur (restaurant & tearoom) en helpen waar nodig. Samen met de vaste medewerkers zorgen zij voor een gezellige sfeer in huis. 

Zin om ook vrijwilliger te worden in Domein Kloosterhof? Aarzel dan niet om ons te contacteren of kom eens langs om kennis te maken!


Ja, ik heb interesse om vrijwilliger te worden.

Aarzel niet om eens langs te komen! Een bezoek is geheel vrijblijvend.