Moderne, stijlvolle appartementen

Wonen in alle comfort

Jouw appartement in hartje Wakken!


Domein Koosterhof ligt op een boogscheut van de marktplaats in Wakken, deelgemeente van Dentergem. De residentie telt 48 individuele, erkende assistentiewoningen. De woningen zijn ondergebracht in het voormalige en volledige gerenoveerde kloostergebouw.

Elke woning beschikt over één of twee slaapkamers, een moderne uitgeruste keuken, een badkamer met aangepaste inloopdouche, extra berging en een ruim terras. De grote ramen zorgen voor heel wat lichtinval en brengen buiten naar binnen.

Bovendien is elke woning op 3 verschillende plaatsen voorzien van een permanentiesysteem voor noodoproepen. 

We combineren het respect voor de privacy en autonomie van elke resident met een aangepaste infrastructuur die zowel binnen als buiten uitnodigt tot ontmoetingen en een huiselijke gezelligheid uitstraalt.

Wonen in alle comfort

  • Moderne keuken met inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak
  • Lichtrijke leefruimte
  • Ruime slaapkamer waar ook een tweepersoonsbed kan staan
  • Badkamer met inloopdouche, douchestoel en een toilet met extra armsteunen
  • Berging
  • 24/24 noodoproepsysteem
  • Zelf in te richten naar eigen smaak en stijl
  • Gezellig terras 

Prijzen en mogelijkheden

De assistentiewoningen liggen gespreid over twee gebouwen. Elk gebouw heeft flats op de gelijkvloerse, eerste en tweede verdieping.

De oppervlakte van de appartementen varieert tussen de 67m² voor de kleinste tot 96m² voor de grootste flat. Sommige woningen hebben 1 slaapkamer, andere hebben er 2.

De huurprijs voor een assistentiewoning in Domein Kloosterhof varieert tussen 41,5 en 59,5 euro per dag, wat neerkomt op een gemiddelde maandhuur van 1245 tot 1785 euro.

In deze prijs zitten de noodoproepen 24/7, familiale en brandverzekering, het activiteitenaanbod en omkadering door de woonassistente inbegrepen. 

Water, energie, maaltijden, tv/internet/telefonie en thuiszorgdiensten zijn exclusief. 


Professionele en praktische omkadering

Onze eigen technische dienst staat in voor het onderhoud en de herstellingen van de gemeenschappelijke delen en de tuin.

Ook voor je eigen (kleine) klussen kan je op onze klusjesdienst beroep doen, net als op onze vertrouwde partners zoals gezinshulp.


IMG 2565

Het is een grote luxe dat we ons geen zorgen meer hoeven te maken!

We wonen hier nog niet lang, maar we stellen het heel goed. We hebben een prachtig appartement en alle zorgen die we nodig hebben.
Godfried, 83 jaar

Lees het verhaal van Godfried en Lea

Proefwonen in Domein Kloosterhof

Probeer het uit en beslis nadien!

Als veilig thuis wonen niet meer lukt, is het vaak nodig om snel keuzes te maken. Echter, van de ene op de andere dag beslissen om te verhuizen is niet evident.

Daarom bieden we de mogelijkheid om tijdelijk in een van onze appartementen te wonen. Gedurende 1 tot 2 maand woon je in een ingerichte flat en leer je het leven in Domein Kloosterhof kennen. Na deze "proefperiode" beslis je of je er definitief blijft wonen of uitkijkt naar een andere oplossing.

Geen snel-snelle beslissing, geen opgelegde verplichting, maar een doordachte keuze hoe jij je toekomstige woon- en leefplek ziet!


Kom gerust eens langs voor meer info en een vrijblijvend bezoek!